So/08/8
10:30–14:30
sobotní brunch

Ukrajinská kuchyně

Mluvíme-li o pelmeních, je třeba zdůraznit jejich mezinárodní charakter! Co to pelmeně jsou? Těsto plněné mletým masem, bramborovou kaši, tvarohem, houbami či rybou. V Číně připravovali dim-sumy už od dob, kdy Evropu křižovaly kočovné kmeny. Tradice japonských taštiček gyōza vychází z dávných staletí a v bohaté gruzínské kuchyni si právem vysloužily své výsadní postavení khinkali. Uzbecké manty, polské pirohy, italské ravioly, ukrajinské vareniky – to vše jsou v podstatě pelmeně, které se od sebe liší jen tvarem, velikostí či náplní.

 

pelmenarna.cz

www.facebook.com/pelmenarna

Rezervace na brunch

nabídka menu 140 Kč (polévka a hlavní jídlo)

výběr z hlavních jídel nemusí být v průběhu celého brunche kompletní

Polévka

  • domácí kuřecí vývar s nudličkami

Hlavní jídla

  • sibiřské pelmeně (taštičky plněné hovězím a vepřovým masem)
  • vareniky s bramborovou kaší a cibulkou (taštičky plněné vegetariánskou náplní)
čas jídla
žádné volné rezervace, ale nebojte, další jídla budou k dispozici na místě
žádné volné rezervace, ale nebojte, další jídla budou k dispozici na místě
žádné volné rezervace, ale nebojte, další jídla budou k dispozici na místě
žádné volné rezervace, ale nebojte, další jídla budou k dispozici na místě

Odesláním vyjadřuji svůj souhlas se zpracováním poskytnutých osobních údajů a potvrzuji, že jsem se seznámil se zásadami tohoto zpracování.